Covid-19 Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında Yaptıklarımız


Paylaş:

Sucubu olarak, her zaman şeffaf ve hızlı bilgi akışı sağlamayı en doğru yol olarak görüyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde, kullanıcılarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğini azami seviyede korumaya özen gösteriyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için başta sahadaki arkadaşlarımız olmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz.

Kurum olarak benimsediğimiz şeffaflık ilkemiz doğrultusunda COVID-19 salgınına ilişkin İl Sağlık Müdürlüğü’nün yönlendirmeleri ile oluşturduğumuz prosedürlerimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Bu prosedürler Sucubu dağıtım ağında çalışan bir arkadaşımızda COVID-19 pozitif tespit edilmesi halinde uygulanacaktır:

  • Çalışma arkadaşımızın sağlık kontrolleri ve bakımı yakından takip edilir.
  • İl Sağlık Müdürlüğü’ne bilgi verilir ve talep edecekleri bilgiler kendileri ile paylaşılır.
  • İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelecek yönlendirme doğrultusunda gerekli görülmesi durumunda ilgili depo kapatılır ve tüm çalışma arkadaşlarımız ile ilgili gerekli önlemler alınır, belirlenen prosedürler eksiksiz şekilde uygulanır.
  • Evlerine gönderilen çalışanlar kendilerini izole eder ve bu süre zarfında ücretli izinde sayılır.
  • İlgili depo, bu depoya bağlı araç, motor ve güvenlik ekipmanları profesyonel bir şirket tarafından detaylı bir şekilde, kurallara uygun olarak temizlenir ve dezenfekte edilir.
  • Paketli olmayan ürünlerin tamamı imha edilir.
  • Tüm bu süre zarfında Sucubu, tüm ekip arkadaşlarının sağlık durumları titizlikle takip eder; durumları hakkında bilgi alır.

Bununla birlikte, aldığımız önlemlerin başında temassız teslimat gelmektedir; kurulduğumuzdan beri kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını ‘Temassız Teslimat’ yöntemi ile teslim ederek, müşterilerimizle temasın önüne geçiyoruz. Süreçlerimiz ile ilgili herhangi bir sorunuz olması durumunda bizlerle lütfen iletişime geçiniz. COVID-19 ile ilgili gelişmeleri buradan duyurmaya devam edeceğiz.


28.10.2020 - 3 yıl önce güncellendi | Etiket: sucubu, damacana su, cam damacana su, pet şişe su, cam şişe su, damacana satın al, kolay su al | 1.126 görüntüleme
Paylaş:

Yorumlar 0

Henüz yorum eklenmemiş, sen ekle.
Yorum yapabilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Benzer Yazılar